úterý 17. června 2008

Nihilizmus na zoznamke

Dobry, dobry vospolok,

pisem rychlo a strucne kratucky clanok :), kedze mam rozpisane uz dva pre Vas a este tri v hlave, ale nestiham teraz vsetko spisat na jeden dych a hned aj opublikovat. Ale prejdem rovno k veci, pred par mesiacmi som si otvoril internetovu zoznamku a siel som do sekcie on hlada ju, (uz ma nebavilo citanie zenskych inzeratov ich vyplakavanie a hladanie Schwarcika, Pitta a L.Nielsona v jednej osobe :) ze zistim ako su na tom chlapi a cim sa snazia zaujat dievcata. Prijemne som sa pobavil a miestami to bolo zabavnejsie ako "Srdcovky" s Jarkom Buckom na Markize - co je tiez pekna zabavna reality show :). Ked som si ich zopar precital mal som chut sa ist zabit, zapalit, zhodit do Dunaja a skoncit na lopatkach turbiny v Gabcikove, ci v nejakej hati (zasvateni vedia co som tym myslel :), v tych lepsich pripadoch mi bolo iba spatne. Nebolo to samozrejme vo vsetkych pripadoch take hrozne, ale poskytnem Vam dva priklady inzeratov na ktorych som sa fakt pobavil :) Uverejnujem ich v povodnom zneni :)

----------------------------------------
Inzerat c.1:

Starý, opotrebovaný, tučný, plešatý, bradatý, lakomý, samoľúby, dominantný, cholerický, chlap, ktorý toho veľa v posteli neodvedie, hľadá mladú a peknú ženu, ktorá môže byť aj nadpriemerne inteligentná, so sklonmi k sebaobetovaniu.
Poďme rozobrať podrobne moje negatíva. Staroba = 47 rokov, opotrebovanosť- vysoký tlak, váha nad 100 kg. Lakomosť sa prejavuje tým, že darčeky nad 5000 Sk už považujem za vyhadzovanie peňazí, viac ako jednu ružu ti na každé stretnutie nosiť nebudem a 2 fľaše Beaujolais za večer budem považovať za dostatočné. A počítaj s tým, že síce pôjdeme do Paríža, ale iba na týždeň, aj to ťa donútim vystúpiť na Eifelovku a v Louvri si budeš musieť pozrieť Monu Lisu. Samoľúbosť sa prejaví tým, že budem rozprávať iba spisovne, citovať hromady faktov z vysokej školy a tisícok prečítaných kníh a voziť ťa jedine na Audi. Dominantnosť sa ukáže, keď ti budem neodbytne ponúkať, aby si si dala v reštaurácii grilovaného lososa, rokfortovú omáčku a americké zemiaky, alebo aby si večer pozrela film od Almódovara. Cholerickosť zaregistruješ v množstve alternatív a netradičných riešení, ktoré normálnym ľuďom ani na um nezídu, či pri otravnom pospevovaní si. A samozrejme keď zistím, že môj maklér nezhodnotil akcie dostatočne, tak vybuchnem a poviem do r..i. A nakoniec sex. Tak tu za veľa nestojím – a tak sa to snažím maskovať dlhou predohrou, jazýčkovými a prstovými hrami, s niekoľkými vyvrcholeniami a až potom sa zmôžem na ukončenie klasikou.
Ak ťa to všetko neodradilo, tak naozaj si nezaslúžiš nič iné, len ma spoznať a vyskúšať na vlastnej koži všetky tie útrapy.


Inzerat c. 2:
Test, či sa k sebe hodíme.

Upozornenie: Akonáhle na jednu z otázok odpovieš NIE, ďalej nepokračuj, je to zbytočné -určite sa k sebe nehodíme.
Máš menej ako 37 rokov?
Hľadáš priateľsko-milenecký vzťah?
Dávaš prednosť mužom inteligentným, vtipným, vzdelaným a úspešným pred peknými?
Neklam. Zamysli sa ešte raz - naozaj má u teba väčšie šance škaredý a inteligentný, pred pekným menej bystrým?
Chceš aby mal muž vyššie IQ ako ty, bol starší, dominantnejší a mal rozsiahlejšie vedomosti?
Môže to byť aj bradatý, plešatý muž s nadváhou?
Myslíš si, že aj pekné ženy môžu byť inteligentné a že škaredé nemusia byť lepšie?
Si tak pekná, že to o tebe povie osem mužov z desiatich?
Si ochotná v druhom maili poslať fotografiu na výmenu?
Znesie sa tvoja povaha aj s cholerikom - čiže silným, temperamentným, tvorivým a nevyrovnaným?
Môže ti rozprávať o veciach aj podrobnejšie bez toho, aby si mala dojem, že ťa poučuje?
Znesieš ak ti bude hovoriť namiesto toho čo chceš počuť pravdu, aj keď bolí?
Máš pozitívne myslenie?
Vieš si vychutnať dobré veci, chutné jedlá, múdre knihy a filmy, hory a more ?
Páčilo by sa ti keby ti muž nosil kvety, písal a hovoril pekné slová a miloval sa s tebou s dlhou predohrou?

Úprimnú sústrasť. Ak si pravdivo odpovedala na VŠETKY otázky áno a dostala si sa až na koniec, práve si zistila, že si žena, ktorú hľadám.

----------------------------------------

Po pobaveni sa na tychto inzeratoch, som bol zvedavy co asi odpisuju muzi zenam na ich inzeraty, no a uz asi viete o com bude moj dalsi clanok :) Zatial nepoviem vela ale iba to ze clanok sa bude volat Nesmela :)

Žádné komentáře: